Gevaarlijke Stoffen
Home Agenda 241024 Webinar Schadelijke Stoffen Assistent

Heb jij al een overzicht van alle producten in je bedrijf waar schadelijke stoffen in zitten? En weten jouw medewerkers met welke stoffen zij werken en hoe zij dit veilig kunnen doen? Blootstelling aan gevaarlijke stoffen is een ‘onzichtbare ziekmaker’. De gevolgen kunnen direct optreden, maar zijn vaak pas in een later stadium merkbaar.

Nieuwe registratietool voor gevaarlijke stoffen 

Om ervoor te zorgen dat iedereen het werk veilig kan organiseren en kan voldoen aan de wet- en regelgeving heeft Techniek Nederland in samenwerking met Arbotechniek de Schadelijke Stoffen Assistent ontwikkeld. De Schadelijke Stoffen Assistent (SSA) is een eenvoudige en gratis tool die op maat is gemaakt voor zowel de Installatietechniek als de Bouw&Infra en die helpt om veilig en volgens de Arboregels te werken met gevaarlijke stoffen.  Houd de Techniek Nederland in de gaten. De komende maanden gaat hij live.

Webinar op 24 oktober om 15.00 uur

Wil je meer weten over deze tool? Op 24 oktober aanstaande organiseert ArboTechniek om 15.00 uur samen met de Bouw&Infra een webinar over de Schadelijke Stoffen Assistent. Meld je hier alvast aan.