Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Het laatste nieuws

Vind een vakman bij u in de buurt

Zoekt u een erkend vakman voor elektra, sanitair, consumentenelektronica of klimaat? Kies dan voor de kennis en kwaliteit van Techniek Nederland leden.

Ledenzoeker werkt niet met deze browser. Internet Explorer biedt geen ondersteuning voor moderne webstandaarden. Voor optimale werking van de ledenzoeker vragen we u gebruik te maken van Chrome, Firefox of Edge.

primary

De energietransitie biedt grote zakelijke kansen. Maar hoe gooi je het roer om van cv-ketelspecialist naar warmtepompexpert? Wij helpen je daar graag bij met het gratis Pakket Warmtepomp Strategie: in 5 stappen naar een commerciële aanpak om warmtepompkansen te vertalen in betere bedrijfsvoering.

Locatie: De Hall

Versterk je kennis en vaardigheden met onze VRKI-training: Deze zomer start de Vakcommissie Beveiliging van Techniek Nederland met de training Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI). Dankzij een unieke samenwerking met SOBA Security Opleidingen bieden we deze training aan tegen een zeer gereduceerd tarief. Er zijn twee trainingsdata beschikbaar en om elk bedrijf de kans te geven deel te nemen, is het aantal inschrijvingen beperkt tot twee personen per bedrijf. 

Ledenuitstapje regio Zuidwest

Wereldmuseum Rotterdam
ROTTERDAM

Praktijkdag Veilig Werken voor Monteurs en Uitvoerend leidinggevenden

Van der Valk Hotel Akersloot bij Alkmaar
AKERSLOOT

Installatievakdagen Hardenberg

Evenementenhal Hardenberg
HARDENBERG

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA

De Makers van Morgen

basic
Warmtescan

“Warmtescan liegt niet: je ziet meteen of isolatie oké is”

basic
superheld

“Superheld worden, dat leek me wel mooi!”