Signtechniek - UV05768

Vakcommissie Signtechniek

De vakcommissie van de Vakgroep SignTechniek (voorheen Vakgroep Lichtreclame) inventariseert jouw wensen en vertaalt deze naar concrete producten, diensten en activiteiten binnen dit vakgebied.

Vakgroep Signtechniek

Alle leden van de Vakgroep Signtechniek beschikken over de InstallQ-erkenningsregeling Lichtreclame, die binnenkort wordt omgezet naar Signtechniek. Deze erkenningsregeling waarborgt dat je opdrachtgever bent van bedrijven die hoge kwaliteit leveren en beschikken over de juiste kennis van reclametechnieken, elektrotechniek, materialen en veiligheid. Alle bedrijven zijn te vinden in het register dat Techniek Nederland hiervoor voert.

Belangrijke initiatieven van de vakgroep zijn onder andere de cursus Technisch Beheerder Lichtreclame, diverse publicaties en de jaarlijkse vakdag en studiereis. Meer informatie hierover en andere zaken lees je op de pagina van Signtechniek.

Signtechniek - installateur

Toekomst van de vakgroep Signtechniek

Op 28 mei hebben leden van de Vakgroep SignTechniek samen gesproken over de toekomst van de groep. Na een inspirerende inleiding van Techniek Nederland-voorzitter Doekle Terpstra en informatieve presentaties over de meerwaarde van het lidmaatschap door Roel Bonten en Mark Goes, was het tijd voor een onderlinge discussie. Meer informatie...

 

Vakcommissie Signtechniek

De Vakcommissie Signtechniek luistert naar de behoeften van leden en zet die om in praktische oplossingen en activiteiten in dit vakgebied. Zelf actief meedoen? Laat het weten!

Techniek Nederland
Robert-John van Burg Vendeloo Lichtreclame
Terry Heemskerk
Terry Heemskerk Programmamanager Innovatie
Techniek Nederland
Richard van der Lind Allround Sign Service
Techniek Nederland
Rob van der Linden IP Lichtreclame
Techniek Nederland
Serge Verhoeven SloanLED Europe B.V.