Cybersecurity 1200
Home Nieuws 2024 Train gratis je medewerkers met 8 korte cybervideo's

Cyberincidenten treffen steeds vaker bedrijven, met financiële en reputatieschade als gevolg. En het leidt tot veel extra tijd en kosten om alles weer op orde te krijgen. Weet je hoe cyberveilig jouw bedrijf is? Met het platform Samen Digitaal Veilig kun je concrete stappen zetten om je bedrijf digitaal beter te beschermen.

Gratis trainingsvideo’s voor medewerkers

Weet iedereen in je bedrijf wat ze moeten doen om cyberaanvallen te voorkomen? Regelmatige educatie over cyberdreigingen houdt je medewerkers alert en beschermt je organisatie tegen potentieel verwoestende aanvallen. Op het platform vind je acht korte video’s die je trainen om o.a. aanvallen te herkennen en goede wachtwoorden te gebruiken. Maak een account aan op www.samendigitaalveilig.nl en krijg direct toegang tot de video’s.

Pluspakket voor leden van Techniek Nederland

Maar er is nog veel meer interessante informatie beschikbaar op het platform Samen Digitaal Veilig. Met het pluspakket heb je toegang tot uitgebreide training voor medewerkers, een inventarisatielijst met vragen voor leveranciers en een veiligheidsevaluatie voor je organisatie. Als lid van Techniek Nederland kun je je kosteloos aanmelden voor het pluspakket, dat normaal €480 per jaar kost. Wil je ook toegang tot het pluspakket van Samen Digitaal Veilig? Registreer je dan hier.

Neem contact op