UV05217 Nieuwsbouw Woning 1600X900
Home Nieuws 2022 Terugblik Bijeenkomst Minder papieren rompslomp

Op 1 december 2022 organiseerde Techniek Nederland de bijeenkomst minder papieren rompslomp. Iedere installateur heeft zijn eigen versie van formulieren, terwijl aan de zelfde normen en richtlijnen moet worden voldaan.

Ergens is een kloof ontstaan tussen vroeger de bundeltjes van 10 formulieren die besteld werden bij Techniek Nederland en het digitaal gaan met ERP, Excel en allerlei apps. Om te zorgen dat de rompslomp teruggebracht wordt en partijen komen tot digitale standaarden, hebben we de uitgangspunten daarvoor besproken:  

  • Standaardisering van formulieren en checklijsten met daarin de minimaal vereiste vragen, zodat de installateurs zelf de vrije hand hebben om de formulieren aan te vullen met eigen punten.  
  • Formulieren zo opzetten dat voor de monteur gemakkelijk in te vullen is, niet veel tijd vergt en redelijk op de bekende manier verloopt zoals op papier ook al gedaan werd.    
  • De ingevulde data op een gemakkelijke en liefst automatische manier delen met aannemers en eventuele andere partijen in de samenwerking.  
Boek Tnpaars Rgb

Meer informatie? Download de presentatie van het webinar.

Contact Icon

Meer weten? Ga naar onze pagina over Digitalisering van jouw bedrijf en kijk wat we voor je kunnen betekenen.

Neem contact op