Zonneenergie
Home Nieuws 2024 Efficiënter utilitair vastgoed verduurzamen met BespaarSamen

Verduurzaam je utiliteitsbouw of wil je dat gaan doen? Ga dan naar de nieuwe site BespaarSamen.nu. Hier vind je alles over deze datagedreven methode die helpt om structuur en planmatigheid aan te brengen in de verduurzamingsopgaven van de utiliteitsbouw.

Met de lancering van de website van BespaarSamen.nu is het voor installateurs en adviseurs eenvoudiger gemaakt om zich aan te melden als aanbieder van deze datagedreven methode om utilitair vastgoed te verduurzamen. Gebouweigenaren-, beheerders en facility-managers kunnen op de website gemakkelijk een aanbieder selecteren die vastgoed verduurzaamt volgens deze standaard. Daarnaast bevat de nieuwe site inspirerende praktijkvoorbeelden en verdiepende informatie over BespaarSamen.  

Aan de slag

Wil jij ook Kansen pakken bij verduurzaming van de utiliteitsbouw? In september en oktober gaan de trainingen weer van start waarmee je een betere én geaccrediteerde sparringpartner bent voor je klanten in de utiliteit. Op onze pagina over verduurzaming van utiliteitsbouw zie je welke stappen je hiervoor moet nemen.

BespaarSamen is een gezamenlijk initiatief van Techniek Nederland, ISSO, Dutch Green Building Council, TVVL en Platform Duurzame Huisvesting. De methode is ontwikkeld om de verduurzaming van het utilitair vastgoed in Nederland te versnellen. BespaarSamen wordt gevoerd door branche-erkende installateurs en adviseurs. Doordat zij volgens dezelfde standaard werken, bevordert dit effectieve samenwerking binnen de keten.