Infratech
Home Nieuws 2024 Inschrijving voor InfraTech Innovatieprijs 2025 open

Werk jij in de infratechniek en heb je een innovatieve oplossing ontwikkeld? Dit is jouw kans om die InfraTech innovatie in de schijnwerpers te zetten! De inschrijving voor de InfraTech Innovatieprijs 2025 van Bouwend Nederland en Rotterdam Ahoy is geopend en we roepen al onze infraleden op om mee te doen.

Van 14 tot en met 17 januari 2025 vindt de InfraTech plaats in Rotterdam Ahoy. Dit evenement is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die betrokken is bij infrastructuur. Met het thema ‘Ruimte voor ontwikkeling’ ligt de focus dit jaar op de toekomst van onze sector. De Innovatieprijs stimuleert vernieuwende ideeën op het gebied van bouwen, onderhouden, renoveren en verduurzamen van infrastructuur, in de breedste zin van het woord. 

Heb jij een product- of procesinnovatie, of een duurzame samenwerking die het verschil maakt? Dien jouw innovatie dan voor 30 september 2024 in via de website van InfraTech Infratech Innovatieprijs 2025. Wie weet ben jij de winnaar van de prestigieuze Infratech Innovatieprijs, die op 15 januari 2025 wordt uitgereikt tijdens de vakbeurs.