Zonneenergie
Home Nieuws 2024 Zet jouw duurzame energieproject in het zonnetje

Heb jij een duurzaam energieproject (mede) gerealiseerd? Meld die locatie dan aan voor de Open Energiedag 2024 op 21 september en laat het publiek kennis maken met de techniek én de mensen achter de energietransitie. Vorig jaar trok deze 7.000 bezoekers.

Wil je een rondleiding geven op een zonnepark, laten zien hoe je warmte uit de bodem haalt of kinderen laten springen op een door duurzame energie opgewekt springkussen? Het kan allemaal tijdens de Open Energiedag.

Aanmelden

Wil je meedoen en heb je een goed idee om een zon- of windpark, aquathermie-, bio-energie, bodemenergie-, geothermie-, warmtepompen- en infrastructuurproject in de schijnwerpers te zetten? Meld jouw locatie aan via het formulier. De Open Energiedag is niet voor individuele woningen, die passen goed bij de Duurzame Huizenroute op 2 en 9 november.

De Open Energiedag is een initiatief van De Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE), samen met vijf branche-organisaties: NedZero (windenergie), Holland Solar (zonne-energie), EnergieSamen (energiecoöperaties), Vereniging Warmtepompen en Branchevereniging Bodemenergie.