Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Webinar: Winkans aanbestedingen vergroten

show

Aanbestedingen win je bij een optimale match. Een cruciaal instrument hierin is de Nota van Inlichtingen. Hierbij win je extra informatie in en beperk je risico’s. Veel installateurs kennen dit instrument onvoldoende en missen hierdoor een kans op een duidelijkere uitvraag. Met de tips uit dit webinar vergroot je jouw kennis én je winkans.

Als je regelmatig meedoet met aanbestedingen komt het je waarschijnlijk bekend voor: eerst klagen, dan vragen! Maar dan ben je te laat, want het indienen van klachten over fouten of onduidelijkheden in een bestek na gunning is niet toegestaan. Tenzij je deze kwesties voorafgaand heb aangekaart bij de aanbestedende dienst. En dat doe je met de Nota van Inlichtingen. Doe je dat goed, dan heb je een strategisch voordeel ten opzichte van je concurrenten.

Inhoud webinar

  1. Wat is de Nota van Inlichtingen en waarom is het belangrijk?
  2. Hoe stel je effectieve vragen in de Nota van Inlichtingen?
  3. Praktijkvoorbeelden en best practices.
  4. Nog steeds geen effect: wat nu?

Wil jij meer weten over de Nota van Inlichtingen en het effectief stellen van vragen? Meld je dan nu aan.

Deelname aan het webinar kost €50,- en het webinar is alleen toegankelijk voor leden van Techniek Nederland.

 

Leden

€ 50

Niet-leden

Webinar

16.00 - 17.00 uur

Locatie

Online

Adres


Datum en tijdstip

2024-03-05T16:00:00
2024-03-05T17:00:00
2024-03-05T16:00:00 2024-03-05T16:00:00 2024-01-30T08:30:00 2024-03-05T16:00:00
secondary
Stock

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Events

 

088 543 27 90 | E-MAIL